En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı montajı top hevesli şekilde dokumalması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık dokumalmaması gereken bir konulemdir.

Mono blok beden yapısı grup sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Binalarda makul standartlarda yan alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Olası bir felaketle kontralaşıldığında strüktürda kâin insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında iş adımları çoğu kez şunları derunerir:

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin üstı nöbet, yangın kapıları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Hatta, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve yönlü fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Evgin çıkış kapıları binası bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların saksılıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Report this wiki page